ÇORUM TİME

BELEDİYE MECLİSİ’NDE VEDA VARDI

BELEDİYE MECLİSİ’NDE VEDA VARDI
Çorum Time Haber Hattı 333 01 20( [email protected] )
03 Mart 2014 - 21:15

Son Güncelleme: 3 Mart 2014 21:24 bldmeclisBelediye Meclisi  son kez bir araya geldi. 30 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimler nedeniyle Belediye Meclisi son toplantısını  gerçekleştirdi.
Belediye Başkanı Muzaffer Külcü başkanlığında bir araya gelen Belediye Meclisi 3 gündem maddesini görüşerek karara bağladı. Gündem maddelerinin ardından son kez toplanan meclis nedeniyle grubu bulunan CHP’den üye Yusuf Şişman, AK Parti’den de Çetin Öztaş birer veda konuşması yaptılar.
Konuşmaların ardından Başkan Külcü, tüm meclis üyelerine seslenerek, 5 yıl boyunca mecliste Çorum’u daha iyi noktalara getirmek için birlikte karar aldıklarını söyledi. 5 yıl içinde alınan kararlarda birlik içinde hareket edilmesinden dolayı meclis üyelerine teşekkür eden Külcü, tüm meclis üyelerine de hakkını helal etti.
Konuşmaların ardından Başkan Külcü ve meclis üyeleri birbirlerine veda ederek, başarılar dilediler.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

ÇORUM'UN EN BÜYÜK HABER SİTESİ