ÇORUM TİME

Kontrolden çıktı bahçe duvarını yıktı!

Çorum’un Sungurlu ilçesinde, kontrolden çıkan bir aracın yol kenarındaki binanın bahçe duvarını yıkması sonucu meydana gelen kazada bir kişi yaralandı.

Kontrolden çıktı bahçe duvarını yıktı!
Çorum Time Haber Hattı 333 01 20( [email protected] )
15 Ekim 2024 - 14:17

Son Güncelleme: 15 Ekim 2024 14:17 Kaza, Sungurlu’nun Bahçelievler Mahallesi Mimar Sinan Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, M.M.S. yönetimindeki 19 AFH 542 plakalı hafif ticari araç, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle atıl durumda bulunan bir binanın bahçe duvarını yıktı.

Çarpmanın etkisiyle yaralanan sürücü, olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapıldıktan sonra Sungurlu Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Kazanın ardından olay yerine intikal eden polis ekipleri, kaza ile ilgili inceleme başlattı. (İHA)

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

ÇORUM'UN EN BÜYÜK HABER SİTESİ