ÇORUM TİME

AK PARTİ’DE BEKİR HORUZ SÜRPRİZİ

Ankara’da yaşayan Çorumlu İş Adamı Bekir Horuz Ak Parti’den Milletvekili aday adayı oldu. Horuz, parti binasına gelerek başvurusunu yaptı.

AK PARTİ’DE BEKİR HORUZ SÜRPRİZİ
Çorum Time Haber Hattı 333 01 20( [email protected] )
27 Nisan 2018 - 16:37

Son Güncelleme: 27 Nisan 2018 16:37 “Çorum’a hizmet borcumuz” diyen Bekir Horuz, yetki verilmesi haline ilimizi başarı ile temsil edeceğini söyledi. Parti binasına gelerek aday adaylığına ilişkin dosyayı AK Parti İl Başkan Yardımcısı Eyüp Arslan’a teslim eden Bekir Horuz, Milletvekili olduğu takdirde tüm Çorum’un milletvekili olacağını belirterek, “Çoruma hizmet borcumuz olduğunu düşünüyorum, ilimizin sorunlarına çözüm üreteceğime, başarı ile temsil edeceğime inanıyorum” diye konuştu.

BEKİR HORUZ KİMDİR?

1971 yılında Çorum İli Osmancık İlçesinde dünyaya gelen Bekir Horuz Eğitimini Çorum’da tamamladı. Evli ve üç kız babasıdır. Çalışma hayatına genç yaşta aile şirketinde başladı. 1996 yılına kadar Osmancık, Oğuzlar ve Dodurga İlçelerinde mobilya sektöründe faaliyetlerde bulundu. Daha sonra Ankara’da Kilim Mobilya A.Ş.nin İç Anadolu Bölge bayisi oldu. Mobilya ve inşaat sektöründe faaliyet gösteren Oran Dağıtım A.Ş.nin Yönetim Kurulu Başkanılığı görevini de yürütmektedir. Firma, Ankara Siteler’de istihdam ve büyüklük açısından ilk sıralarda yer almaktadır. Bekir Horuz’un çalışma hayatı ile ilgili vizyonunda üretim, eğitim ve iş güvenli önemli yer tutmaktadır. Çorum ve Çorumlulara olan sevgisi sebebiyle de çalışanlarının büyük kısmını hemşehrilerinden seçmiştir.

AKTİF BİR İŞ ADAMI

Toplumsal kalkınmanın, birlik ve beraberliğin günümüzde sivil toplum çalışmaları ile mümkün olduğunu düşünen Bekir Horuz, bu alanda da ciddi çalışmalar içerisinde yer almaktadır. 19 bürokrat ve iş adamı ile birlikte Ankara Çorumlular Birliğini kurdu ve yönetiminde yer aldı. Daha sonra Çorum ile ilgili ilçe ve köy derneklerinin bir federasyon çatısı altında toplanmasında önemli katkıları oldu. Ekonomi Kulubü yönetim kurulu üyesidir. Eğitime yönelik projelere destek vermeyi insani bir görevi olarak bildi. Gerek kamunun gerekse sivil toplum kuruluşlarının eğitim faaliyetlerini destekledi.

SİYASİ ÇALIŞMALARI

Siyasete, AK Parti’de başladı. 3 dönem AK Parti Ankara İl Yönetim Kurulu üyesi olarak görev yaptı. Bu dönemde yapılan tüm seçimlerde aktif olarak yer aldı. 2007 ve 2011 tarihlerinde yapılan Genel Seçimlerde AK Parti’den milletvekili aday adayı oldu. 1 Kasım 2015 Genel Seçimlerinde Çorum’dan milletvekili adayı olarak gösterildi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

ÇORUM'UN EN BÜYÜK HABER SİTESİ